WOLMER GRUPPEN A/S​

Malerarbejde med finish og perfektion

Benyt Danmarks førende overfladespecialister

Vi kan forvandle din ejendom

Vi udfører alle typer malerarbejde indendørs og udendørs på villaer, større ejendomme såvel som mindre lejligheder: lofter, vægge, gulv, paneler, døre, vinduer og træværk. Det kan være farven, som trænger til at blive genopfrisket, et nybyggeri, der skal males for første gang, almindeligt vedligehold af dine flader eller en større renovering.

Vi sætter en ære i indfri dine ønsker og skabe de farvenuancer, du bliver tilfreds med. Derfor har vi altid tid til en god dialog inden arbejdet påbegyndes. Som kunde hos os er du sikker på at få:

 • ​en flot ensartet finish, når vi har udført din opgave.
 • ​grundigt malerarbejde med en kvalitet, der holder i lang tid.
 • ​miljømærket maling, der sikrer et sundt indeklima.
 • ​et godt samarbejde med en ansvarlig virksomhed.
 • ​en god dialog hele vejen igennem, hvor du er velkommen til at spørge ind til vores arbejde.
 • kompetent rådgivning og sparring fra vores overfladespecialister.

Vi vil altid gerne høre fra dig

Kontakt os med din opgave og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning for dig. Vi kommer gerne ud og besigtiger din bolig før vi afgiver et præcist tilbud. Ring på 59 91 07 39 eller send en mail til kontor@wolmergruppen.dk.

Vi udfører entrepriser og typehusprojekter

Som overfladespecialister, der får alle flader til at fremstå knivskarpe, garanterer vi en flot ensartethed – også i alle de gentagelser, som typisk findes i store nybyggerier og typehusprojekter, hvor der måske skal males 500 lejligheder. Sammen med vores effektive processtyringsmetoder og evne til at etablere et formidabelt samarbejde på tværs af alle fag, så kan vi styre både hovedentrepriser og fagentrepriser sikkert i mål.

Wolmer Gruppen - en sikker samarbejdspartner på alle erhvervsopgaver

Wolmer Gruppen er en kompetent rådgiver og sparringspartner at have med ombord på både større og mindre erhvervsopgaver. Vores fornemmeste opgave er at forsimple alle problemer og arbejdsprocesser, og vores DNA, som bygger på ordentlighed, effektivitet og innovation, er med til at skabe den nødvendige dynamik og fremdrift i alle opgaver.

 • ​Vi garanterer et professionelt resultat.
 • ​Alt malerarbejde udføres af uddannede overfladespecialister.
 • ​Ordentlighed, lydhørhed og god dialog under hele processen.
 • ​Effektiv projektstyring på baggrund af vores specialudviklede EPD-platform, WolmerFLOW.
 • Som en ansvarlig virksomhed arbejder vi på at minimere vores klimaaftryk, og vi anvender så vidt muligt kun miljømærket maling.
 • Vi kan løfte DGNB-byggerier og arbejder på at udvikle EPD’er.

Lad os stå for din erhvervsopgave

Nybyggerier og store erhvervsbygninger er vores speciale, og her samarbejder vi blandt andet med HusCompagniet, Eurodan, Milton, FB Gruppen (Holbæk Have), HHM (Carlsberg Byen) og Sjælsø Gruppen.

Miljømærkninger og sundt indeklima

I Wolmer Gruppen har vi forpligtet os til fortsat bæredygtig udvikling, og vi er fast besluttede på at gå forrest i vores branche. Det kommer både vores klode og vores kunder til at nyde godt af. En vigtig gren af vores bæredygtige tiltag er miljømærket maling, som er naturbaseret og helt uden mikroplastik.

Med miljømærket maling er vi med til at sikre en renere natur omkring os uden miljøfremmede stoffer, ligesom vi skaber et sundere indeklima hos vores kunder – både fordi flader malet med naturmaling er åndbare og giver mulighed for en naturlig cirkulation, og også fordi miljømærket maling modvirker astma og allergi hos beboerne. Vi bestræber os på udelukkende at bruge Svanemærket maling eller maling, der er sidestillet med dette fx EU's Eco-label eller Astma-Allergi mærket.

Bæredygtig omstilling hos Wolmer Gruppen angår ikke kun miljøvenlig maling. Vi vil også minimere vores klimaaftryk, optimere vores ressourceforbrug og uddanne vores medarbejdere til at facilitere denne proces frem mod øget bæredygtig praksis i hele malerbranchen. Læs mere om bæredygtige tiltag hos Wolmer Gruppen her.

Vi har et stærkt team, der leverer varen

Vores succes hænger i høj grad sammen med vores mange dygtige ansatte og franchisetagere, som er med til at gøre vores malerfirma og resultater til noget helt særligt. Vi er en stor gruppe af dygtige malere og overfladespecialister, der står på mål for det, vi laver, og vi løfter altid i flok. I Wolmer Gruppen er du ikke bare en af mange medarbejdere. Vi værdsætter alle og alle har en funktion, der skal varetages. Derfor udfører alle hver dag flotte overflader til vores kunder - til tiden og i den rette kvalitet.​

Gode resultater bygger på ordentlighed og respekt for hinanden

En stor del af vores succesfulde resultater sker på baggrund af dynamikken i et velfungerende samarbejde - både i forhold til kunder, leverandører, medarbejdere og forretningspartnere. For vi lægger stor vægt på altid at etablere et effektivt samarbejde med gensidig tillid og respekt mellem alle involverede. Når dette fungerer, så oplever vi en stærk resonans i vores fælles indsats, som skaber de professionelle resultater og tilfredse kunder. Wolmer Gruppens DNA kan koges ned til 3 ord: Ordentlighed, effektivitet og innovation.

Ordentlighed

Vi har stor respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder. Det at lytte til og forstå hinanden både internt og eksternt er helt centralt for os som samarbejdspartner. Når vi har tid til at lytte, så får vi ryddet misforståelser og uhensigtsmæssigheder af vejen og den gode synergi opstår. Her differentierer vi os i branchen.​

Effektivitet

Vi er eksperter i projektstyring. Alle vores arbejdsprocesser er gennemtænkte og gennemtestede, og det skaber gode processer. Desuden har vi nedbrudt faggrænserne, så opgaver kan involvere alle i Wolmer Gruppen – lige fra administrationen, over byggeledere til håndværkere. Med effektiv opgavestyrelse, kan vi bevare overblikket og samtidig sætte fokus på detaljen og sikre korrekt og rettidig opgavevaretagelse.

Innovative

Vi er blevet yderst effektive, fordi vi også er innovative. Vi tænker ud af boksen og afprøver nye idéer for derigennem at følge med udviklingen. For ’plejer’ er ikke nødvendigvis den rigtige måde at gøre ting på i al fremtid. Vi tror på, at der kommer fantastiske resultater ud af at gentænke hidtidig praksis og nedbryde traditioner. Derfor nytænker vi de traditionelle faggrænser og arbejder med bæredygtig omstilling.​

Kontakt os

OM WOLMER GRUPPEN A/S

Som overfladespecialister er vi markedsførende i Danmark. Vores forretning er baseret på ordentlighed, kvalitet og innovation, så vi altid leverer det bedste til vores kunder.