Kvalitet og fornyelse gennem mere end 100 år​​

Om Wolmer Gruppen A/S​​

I 1908 åbnede Wolmer Petersen en malervirksomhed i Holbæk. Allerede dengang var virksomhedens baseret på kvalitet og tilfredse kunder, og den slog hurtigt solide rødder blandt kunder i hele lokalsamfundet. Igennem de følgende 99 år og 3 generationer var det familien Wolmer Petersen, der ejede og drev virksomheden.​

Jeg blev udlært i firmaet tilbage i 1991. 16 år efter i 2007 købte jeg virksomheden af John Wolmer Petersen. Det er ikke længere et familiefirma, men Wolmer Gruppen A/S er videreført på den samme solide base af kvalitet og tilfredse kunder, som da det blev grundlagt. Vi lægger også stor vægt på at forny og fremtidssikre virksomheden. Derfor arbejder vi i dag med digitalisering, bæredygtighed og laver klimaregnskab.​​

I 2016 fik jeg Tomasz Makowski med ind i et delt ejerskab, og i 2018 opkøbte vi malerfirmaet Højmann Hansen. Vi er i dag 24 medarbejdere og en lang række franchisetagere, som udfører alle former for malerarbejde og overfladebehandling.​​

underskrift3-morten

Adm. Dir. Wolmer Gruppen A/S

Oldermand i Odsherred Malerlaug

Syn og skønsmand for Danske Malermestre​

Wolmer Gruppens DNA skaber de unikke resultater

En stor del af Wolmer Gruppen resultater skyldes dynamikken i et velfungerende samarbejde mellem kunder, leverandører og medarbejdere. Vi lægger stor vægt på at etablere gensidig tillid og respekt mellem alle involverede. Når dette fungerer, så oplever vi en stærk resonans i vores fælles indsats, som skaber professionelle resultater og tilfredse kunder. Der er tre ord, der går igen hos os, og de udgør vores DNA:​

Ordentlighed: Respekt for hinanden

Lydhørhed og respekt for andre er helt centralt for alle i Wolmer Gruppen. For når vi forstår andres input, får vi ryddet misforståelser og uhensigtsmæssigheder af vejen. Denne ordentlighed differentierer os i den grad på markedet. Den indebærer, at vi har tid til at lytte til vores kunder. For når vi forstår præcist hvad kundens behov er, kan vi planlægge opgaven i detaljer og eksekvere lige netop den individuelle løsning, kunden ønsker. Den indebærer også, at vi altid kommer til tiden og udviser respekt for samarbejdet.

Desuden er vi i Wolmer Gruppen altid er klar til at byde ind med vores egne relationer. For vi ved, at alle kollegaer opfører sig ordentligt og passer lige så godt på andres relationer, som var det deres egne. Vi tør lægge vores hoveder på et sølvfad og stå på mål for det, vi lover. Vi ved, at vi alle kan levere og har gensidig tillid til, at det sker.

Effektiv​itet: Gennemtestede arbejdsprocesser

Vi er eksperter inden for processtyring. Alle arbejdsprocesser er gentænkte, og de optimeres løbende. Derfor sker selve arbejdets udførelse og projekthåndteringen langt mere effektivt i regi af Wolmer Gruppen. Vores effektivitet bygger på, at vi har nedbrudt faggrænserne der, hvor det skaber værdi. Vi respekterer alle detaljer i gentagelsesarbejdet i form de af mange overflader, der skal stå knivskarpe. Specielt typehuse passer perfekt til vores system, idet nybyg er kendetegnet ved meget opdelte og stringente tidsplaner. De skal alle være ens fra enhed til enhed, og det lever vi til fulde op til.

I processen anvender vi en stringent opdeling af gentagelsesarbejdet på en entreprise i 3 faser, hvor 1) loft og vægge udføres af én entreprenør med speciale i dette, 2) træværk og finish af en anden specialist og 3) udvendige arbejder udføres af et finishteam eller entreprenør.

Effektivitet bygger også på, hvor godt vi forstår opgaven, hvor effektivt vi planlægger forløbet, hvor smidigt arbejdet forløber og hvor dygtige vi er til opfølgning og kvalitetssikring. Her er vores projektstyringssystem naturligvis centralt, men det handler også om noget så simpelt som at sikre forståelse for, at man aldrig går tomhændet fra et rum til et andet. I Wolmer Gruppen betyder effektivitet både at vi kan bevare overblikket og samtidig sætte fokus på detaljen og sikre rettidig opgavevaretagelse.

Innovation - udviklingsparate

Vi har en innovativ tilgang til alt, hvad vi beskæftiger os med. For ’plejer’ er ikke nødvendigvis den rigtige måde at gøre ting på i al fremtid. Vi tror på, at der kommer fantastiske ting ud af at gentænke hidtidig praksis og nedbryde traditioner – eksempelvis de traditionelle faggrænser. Det er ikke ensbetydende med at alt skal genopfindes - kun når det skaber mening og øger effektiviteten. Hver ting til sin tid. I praksis betyder det, at så længe et projekt er under udførelse, så har vi fokus rettet mod effektiv drift og kvalitet i udførelsen. Det er først når projektet afsluttes og evalueres, at vi retter fokus på innovation.

Her opfordrer vi alle til at byde ind med deres bud på hvad, der er gået godt og hvad, der kan optimeres. Ingen forslag er for store eller små, og hvis der er grundlag for at afprøve nogle af forslagene, så gør vi det i et næstkommende projekt. Hvis det bliver en succes, så implementerer vi forslaget som del af vores projektstyring fremover.

Wolmer Gruppen -  Professionelt & effektivt MALERARBEJDE.

​KONTAKT OS

Wolmer Gruppen A/S

Østerled 28B
4300 Holbæk

59 91 07 39
kontor@wolmergruppen.dk

CVR: 27134491 / 3743 1273

Privatlivspolitik