FIRMAPROFIL

Vil du med på holdet af overfladespecialister?

-​tag vores modulopbyggede uddannelse

Overflade forpligter!

Wolmer Gruppen er en malervirksomhed, hvor vi har specialiseret os som overfladeentreprenører. Vi plejer at sige, at overflade forpligter, og det er ikke den eneste forpligtigelse, vi prioriterer højt.Som en af landets førende overfladespecialister har vi forpligtet os til at videreuddanne og opkvalificere arbejdsstyrken og derigennem være med til at højne kvaliteten indenfor malerfaget.

Derfor har vi udviklet vores egen uddannelse til overfladespecialist, ligesom du efterfølgende kan købe dig ind som franchisetager hos os. Uddannelsen er modulopbygget, så hvis du drømmer om at få en større virksomhed med ansatte, så er der også mulighed for dette ved at skalere op med det modul, der dækker samarbejdet med de store partnere.

Sådan bliver du overfladespecialist

En overfladespecialist kan både udføre traditionelt malerarbejde og er desuden særligt kompetent til at udføre opgaver for typehusleverandører og specialister i at male ensartede overflader: lofter, vægge, paneler mm. På kurset lærer du først og fremmest at leve op til alle disse kvalitetskrav som maler, og du bliver lært op i vores arbejdsmetoder. Nøgleordene for vores arbejde er kvalitet, sikkerhed og ensartethed og undervejs lærer du de arbejdsmetoder, der sikrer, at vores værdier altid skinner klart igennem, når du får leveret et resultat af en fra Wolmer Gruppen.

Vi har målrettet vores kurser til malere, der ønsker at arbejde som selvstændige overfladespecialister – meget gerne som en del af vores virksomhed som franchisetager for Wolmer Gruppen. Derfor bliver du også rustet til at drive din egen virksomhed, så du får undervisning i alt, hvad det indebærer af økonomisk rådgivning, salgstræning og sparring i forhold til udfordringer. Dette indhold ligger os meget nært – både fordi vi er med til at garantere kvaliteten på de opgaver, vi tager, men også fremtiden hos mange dygtige, mennesker, der fortjener en chance.

Sådan bliver du franchisetager hos Wolmer Gruppen

Når du er blevet overfladespecialist, så kan du vælge at købe dig ind som franchisetager og starte et samarbejde med Wolmer Gruppen. Det giver dig mulighed for at benytte vores stærke brand, logo og navn i din virksomhed, ligesom du vil få adgang til vores interne platform til projektstyring, hvorigennem du modtager opgaver og løbende logger dit arbejde.

Løbende starthjælp og sparring

Som franchisetager bistår vi dig med professionel sparring, og vi hjælper med mange af de praktiske aspekter af at starte egen virksomhed. Wolmer Gruppen stiller både startkapital til rådighed og vores gennemprøvede systemer, som gør det lettere at komme i gang som nyopstartet maler. Vi hjælper desuden med at lave budgetter, forretningsplan, årshjul og få fulgt op på disse processer.

En del af denne starthjælp går også ud på salgstræning og sparring ift. kundesamarbejde, konflikthåndtering og mange andre nøglefærdigheder, der er vigtige at besidde, når man driver forretning. På sigt er det meningen, at den enkelte franchisetager selv skal kunne skaffe og håndtere egne kunder.

Vi giver en chance til alle

I mange år har Wolmer Gruppen stået i spidsen for en indsats overfor udsatte unge, der enten er nytilkomne danskere eller har siddet fast i systemet af den ene eller den anden årsag. Vi har i dag en del unge og nytilkomne danskere som franchisetagere i virksomheden, hvilket vi er meget stolte af.

For hos Wolmer Gruppen løfter vi i fællesskab, og vi arbejder aktivt for at uddanne og hjælpe nyopstartede malere med at komme i gang med deres virksomhed. Som et erfarent entreprenørfirma ønsker vi at give vores viden videre til nye selvstændige overfladespecialister. Vi tror på ejerskab og samarbejde mellem professionelle aktører og forfordeler ingen, da vi ved, at drivkraft og motivation kan flytte os alle.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere

Hvis du drømmer om at starte virksomhed eller vækste din eksisterende virksomhed, så er Wolmer Gruppen det rette sted. Kontakt os og hør mere om muligheden for at blive overfladespecialist og ny franchisetager i Wolmer Gruppen, herunder priser på uddannelsen.

Du kan enten henvende dig telefonisk på 59 91 07 39, skrive til os på vores e-mail​kontor@wolmergruppen.dk ​eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi ser frem til et godt samarbejde med dig!

Kontakt os

OM WOLMER GRUPPEN A/S

Som overfladespecialister er vi markedsførende i Danmark. Vores forretning er baseret på ordentlighed, kvalitet og innovation, så vi altid leverer det bedste til vores kunder.