wolmergruppen medvirker i podcast​

​Malerfaget er en af de brancher med allermest nedslidning, og hver femte maler må tage smertestillende medicin for at passe sit job. Men behøver det være sådan? I Malersnak, som er en række podcasts, dykkes der ned i hvorfor malere bliver nedslidt, og hvordan vi kan indrette en bedre arbejdsdag for fremtidens malere.

Her os Wolmer Gruppen gør vi rigtig meget for at passe på vores dygtige medarbejdere og undgå nedslidning. Derfor har vi udviklet et it-system, som gør planlægning og samarbejde nemmere og mere effektivt.

I podcasten ”Sådan planlægger vi smartere” deler vi vores gode erfaringer med at gøre planlægningen smart lige fra et malerprojekts spæde start. Vi fortæller om hvordan god og smartere planlægning i projektstyringen giver de bedste forudsætninger for folkene på byggepladsen.

Du finder podcasten her: maler.dk/nyhed/podcast-malersnak.

I podcasten deltager Morten Bardrum, direktør for Wolmer Gruppen, og Tomasz Makowski, direktør for Wolmer Gruppen sammen med Thomas Lütken, konsulent hos Arbejdsmiljøhuset i København.

Malersnak er udgivet af BFA Bygge & Anlæg (Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg). Alle podcasts kan høres og downloades fra Malerforbundets hjemmeside. Malerforbundet blev grundlagt helt tilbage i 1890 og er et af landets ældste fagforbund.

I hele rækken af Malersnak-podcasts kan du høre malere, malermestre og en række eksperter i arbejdsmiljø fortælle om risikoen for nedslidning, og hvordan forebyggelse i malerfaget kan ske både i planlægnings- og udførelsesfasen.

De giver desuden et indblik i de muligheder i form af fx tekniske hjælpemidler og nye måder at arbejde på, som fremtiden byder på for malernes arbejdsmiljø.​

Wolmer Gruppen -  Professionelt & effektivt MALERARBEJDE.

​KONTAKT OS

Wolmer Gruppen A/S

Østerled 28B
4300 Holbæk

59 91 07 39
kontor@wolmergruppen.dk

CVR: 27134491 / 3743 1273

Privatlivspolitik