WOLMER GRUPPEN A/S​

Udendørs malerarbejde for private og erhverv

TRÆNGER DIN BYGNING TIL MALING UDVENDIGT?

En bygnings facade er noget af det første, som man lægger mærke til, og derfor kan det altid godt betale sig at sikre, at den fremstår pæn og velholdt. Det gælder, uanset om det er et parcelhus eller en erhvervsbygning. Udendørs malerarbejde spiller ikke kun en væsentlig rolle i forhold til bygningens udseende, men også i forhold til bygningens tilstand. Malingen er nemlig med til at beskytte murværk og træværk mod råd, fugt og svamp.


Hos Wolmer Gruppen finder du et alsidigt malerfirma, der står klar til at hjælpe dig med dit udendørs malerarbejde. Vi maler både for private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Holbæk, Nykøbing Sjælland og det øvrige Odsherred samt på Vestsjælland.

EKSEMPLER PÅ VORES UDENDØRS MALERARBEJDE

Udendørs malerarbejde kan dække over mange forskellige opgaver. Vi kan varetage enhver opgave, stor som lille, og vi tilbyder derfor blandt andet følgende former for maleropgaver udendørs:

VI SIKRER DIG ET PROFESSIONELT RESULTAT

Når du vælger at lade vores malermester stå for dit udendørs malerarbejde, så kan du altid være sikker på, at du får et professionelt resultat med en stor respekt for det faglige håndværk. 

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi leverer altid flotte og ensartede resultater til den aftalte tid. Du kan med andre ord altid regne med os til dit malerprojekt.

KONTAKT OS OG INDHENT ET TILBUD PÅ DIN UDVENDIGE MALEROPGAVE

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for mere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit udendørs malerarbejde.


Vi står til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så vi gennem en god dialog kan sikre os, at du får det bedst mulige resultat. Vi kan hjælpe dig med alt fra maling af træværket på dit tag til maling af hele facaden, hvad enten du er husejer eller erhvervskunde.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.