WOLMER GRUPPEN A/S​

Vi maler typehuse, fordi ensartethed er alfa og omega

Hos Wolmer Gruppen er vi specialiserede i at behandle og male overflader i nybyg og typehuse, og vores samarbejdspartnere hyres ofte som underleverandører af typehusleverandører og til større projekter.


På grund af vores store netværk af samarbejdspartnere kan vi udføre opgaver i hele landet, og via vores interne uddannelsessystem er du garanteret høj kvalitet og præcision ved hver eneste opgave.

VI TILBYDER RÅDGIVNING OG SPARRING

Som typehusvirksomhed kan du desuden få Wolmer Gruppen ombord på dit projekt som konsulent, hvis du ønsker en erfaren og kompetent sparringspartner. Vores fornemmeste opgave er at forsimple dine problemer og arbejdsprocesser, så du får et flot resultat, der bliver leveret til tiden. Wolmer Gruppen er eksperter inden for processtyring, og det betyder, at du får færre hovedpiner, men flere fordele og højere effektivitet.

HVORFOR KALDER VI OS SELV OVERFLADESPECIALISTER?

Fordelen ved at vælge en leverandør fra Wolmer Gruppen er, at alle vores franchisetagere er uddannede overfladespecialister. Når vi hos Wolmer Gruppen kalder os overfladespecialister, er det ikke for sjov – det er kernen af vores forretning.

Vi har i flere år arbejdet på at ansætte, uddanne og dygtiggøre samarbejdspartnere, der gennem vores interne kurser og gennemprøvede arbejdsmetoder er blevet trænede i at levere et ensartet og flot resultat på alle typer overflader. Det betyder noget helt særligt for os, at alle vores samarbejdspartnere er udannet internt hos os og anvender vores system, for sådan kan vi garantere kvaliteten og tidsplanen ved hvert eneste projekt.

KONTAKT OS OG HØR MERE – ELLER BOOK ET MØDE MED DET SAMME

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om vores koncept, kompetencer og referencer. Ønsker du yderligere oplysninger om vores priser, franchiseordninger eller lignende, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.


Du kan enten henvende dig på telefon 59 91 07 39 eller via e-mail til kontor@wolmergruppen.dk.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.