WOLMER GRUPPEN A/S​

Skal vores overfladespecialister stå for jeres malerarbejde?

Selvom Wolmer Gruppen ikke er som alle de andre, så udfører vi også traditionelle opgaver inden for malerarbejde. Det kan være mindre opgaver for private kunder eller i forbindelse med lidt større projekter som renovering og maling af facade. Typisk ligger vores større opgaver hos det offentlige, fx kommuner og lignende.

HVAD ER EN OVERFLADESPECIALIST?

Vi maler alle typer overflader: lofter, vægge, paneler m.v. Det er bl.a. derfor, vi kalder os overfladespecialister. Alle vores ansatte og samarbejdspartnere er uddannede på særlige kursusforløb, som Wolmer Gruppen udbyder og kræver, at alle associerede malere har gennemgået. Efter endt forløb hos Wolmer Gruppen er den pågældende maler overfladespecialist og lever op til vores høje standarder for ensartethed og kvalitet.

HVILKE OPGAVER KAN VI LØSE?

Som nævnt arbejder vi både for private, erhverv og offentlige institutioner og på grund af vores store netværk af samarbejdspartnere kan vi løse opgaver i hele landet. Vores maleropgaver er ofte i forbindelse med facaderenovering, maling af vægge og overflader i private hjem eller for virksomheder, der istandsætter deres lokaler. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi svarer altid inden for 24 timer.

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT WOLMER GRUPPEN I DAG

Hvis du har spørgsmål til vores priser, ydelser eller lignende, så kan du til hver en tid kontakte os – vi svarer med glæde på dine spørgsmål. Når vi har hørt mere om dit projekt, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, som du modtager inden for 24 timer.

Kontakt os på telefon 59 91 07 39 eller skriv en e-mail til kontor@wolmergruppen.dk.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.