WOLMER GRUPPEN A/S​

Spartelarbejde der sikrer dig en jævn overflade og et flot resultat

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL SPARTLING

Inden man går i gang med at male en væg, et loft eller en anden overflade, så er det vigtigt at bruge den nødvendige tid på et grundigt spartelarbejde. Uden en jævn overflade fra start af vil man nemlig ikke kunne få en flot og ensartet overflade.


Hos Wolmer Gruppen hjælper vi dig gerne, hvis du har brug for professionel hjælp fra en maler til fuldspartling eller andet spartelarbejde på dine overflader. Vi tilbyder både spartling i forbindelse med vores malerarbejde, men også som en særskilt ydelse, hvis du for eksempel selv ønsker at stå for malerarbejdet.


Vores malermester varetager både store og små opgaver for privatpersoner og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Odsherred, herunder i Nykøbing Sjælland og omegn, i Holbæk eller på det øvrige Vestsjælland

VIGTIGHEDEN AF VELUDFØRT SPARTELARBEJDE

Det er utroligt vigtigt at udføre grundigt spartelarbejde, inden man går i gang med at male eller på anden vis sætte overfladen i stand.  Når væggene trænger til at få genopfrisket farven, så er der ofte huller og ujævnheder i væggene, som skal spartles ud først. Ellers vil man få et ujævnt resultat, og det gælder, uanset hvor omhyggelig man ellers er med penslen.

​Spartelarbejde er en nødvendighed, uanset om du skal have malet overfladen efterfølgende, om du skal have opsat filt, eller om du skal have sat tapet op.​​​

VI LEVERER ET FLOT OG ENSARTET RESULTAT TIL TIDEN

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med det arbejde, vi udfører for dig. Derfor starter vi med en god dialog med dig, hvor vi bruger den nødvendige tid på rådgivning og sparring, så vi sammen kan sikre os, at du får det bedste resultat. Når vi så efterfølgende går i gang med arbejdet, er vi grundige og har en yderst professionel tilgang. Det sikrer dig et flot og ensartet resultat til den aftalte tid.

KONTAKT OS OG FÅ BEREGNET EN PRIS PÅ SPARTLING AF DINE OVERFLADER

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på dit spartelarbejde? Så kontakt os gerne allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud.​​

Kontakt os

OM WOLMER GRUPPEN A/S

Som overfladespecialister er vi markedsførende i Danmark. Vores forretning er baseret på ordentlighed, kvalitet og innovation, så vi altid leverer det bedste til vores kunder.