WOLMER GRUPPEN A/S​

Opsætning af filt på
​væg og loft

PROFESSIONEL FILTOPSÆTNING PÅ ALLE TYPER OVERFLADER

Mange vælger i dag at opsætte filt på deres overflader, inden de får udført professionelt malerarbejde. Hvis du også kunne tænke dig at få sat filt op på dine vægge eller lofter, så lad os hos Wolmer Gruppen udføre arbejdet.


Vi har stor erfaring inden for opsætning af filt, som vi udfører for både privatpersoner og erhvervskunder i Nykøbing Sjælland og det øvrige Odsherred, Holbæk og på hele Vestsjælland. Vi er overfladespecialister, og vi kan dermed sætte filt op på alle typer overflader.

FÅ EN FLOT, ENSARTET OG BLØD OVERFLADE

En af de primære fordele ved opsætning af filt er, at du får et både flot, ensartet og blødt udtryk på din væg eller på dine lofter. Det er et udtryk, som mange rigtigt godt kan lide og et godt alternativ til de ellers så populære fuldspartlede overflader, der godt kan give et mere skarpt og strømlinet udtryk.

Malerarbejde handler om at sikre det flotteste helhedsindtryk, og derfor udfører vi altid hver enkelt proces med øje for det endelige slutresultat. Inden vi går i gang med opsætning af filt, sørger vi for grundigt spartelarbejde, således at der ikke er nogen huller, ujævnheder eller revner i overfladen. Det vil nemlig kunne ses på det færdige resultat.

Efter filtopsætning tilbyder vi også at male overfladen, hvis du ønsker det. Dermed får du et flot og ensartet udtryk, der er færdigt, når vi forlader stedet, men du er selvfølgelig også velkommen til selv at male overfladen i stedet, hvis du foretrækker det.

VI STÅR KLAR MED GODE RÅD OG SPARRING

Det er vigtigt for os, at du får det ønskede resultat, når du vælger vores malerfirma til din opgave. Derfor står vi til rådighed med kyndig rådgivning og sparring, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Er du for eksempel i tvivl om, hvorvidt du skal vælge opsætning af glasfilt eller væv? Vi hjælper dig med at finde frem til den rette løsning.

KONTAKT OS OG FÅ BEREGNET EN PRIS PÅ OPSÆTNING AF FILT

Kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud på opsætning af filt eller hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.