WOLMER GRUPPEN A/S​

Maling af vinduer indendørs og udendørs

ISTANDSÆTTELSE OG RENOVERING AF VINDUER

En bygnings vinduer kan have brug for ny maling ligesom resten af bygningen. Det gælder både indvendigt og udvendigt – i hvert fald hvis du, som mange andre, har trævinduer. Hos Wolmer Gruppen hjælper vi dig gerne med at sikre en professionel maling af vinduer. Vi maler vinduer for både private husejere og erhvervskunder på hele Vestsjælland. Det kan for eksempel være i Nykøbing Sjælland og det øvrige Odsherred eller i Holbæk og omegn.

BESKYT VINDUERNE MOD FUGT, RÅD OG SVAMP

Malingen er med til at beskytte vinduerne mod fugt, råd og svamp, og du kan dermed forlænge vinduernes levetid med maling af vinduer. Et udvendigt trævindue bliver ofte udsat for vand, når det regner, og derfor er det vigtigt med en god træbeskyttelse.

Du kan også vælge at få malet dine vinduer både indvendigt og udvendigt, hvis du for eksempel kunne tænke dig et nyt udtryk. Det kan for eksempel være, at du indvendigt gerne vil have malet trærammen hvid, så vinduerne går mere i et med væggene, eller det kan være, at du udvendigt ønsker at give facaden et nyt look. Der er mange forskellige muligheder, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til det helt rigtige farvevalg, hvis du ønsker vores rådgivning og sparring.​

VI SIKRER DIG ET FLOT RESULTAT TIL DEN AFTALTE TID

I forbindelse med maling og modernisering af vinduer så sørger vi altid for at levere et flot og ensartet resultat, der kan holde i lang tid. Samtidig lægger vi også stor vægt på altid at overholde vores indgåede aftaler, så du kan regne med os og vores service.

KONTAKT OS OG FÅ BEREGNET EN PRIS PÅ MALING AF VINDUER

Som malermester har vi kompetencerne til at hjælpe dig, uanset om du har brug for vores hjælp til maling af et enkelt vindue, eller om du skal have malet hele huset indvendigt og udvendigt. Du skal bare kontakte os for at få beregnet en pris på din opgave i forbindelse med maling af vinduer.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.