WOLMER GRUPPEN A/S​

Maling af stue i huse og lejligheder

TRÆNGER STUEN TIL AT BLIVE MALET?

Stuen er et af de steder i huset, hvor vi opholder os allermest. Det er her, mange familier samles om aftenen til hygge i sofaen, og ofte emmer stuen også af liv i dagtimerne. Måske er det her, børnene sidder og tegner eller leger, eller her hvor man kan få slappet af i en god stol, mens man læser en bog.


Fordi stuen i mange hjem er samlingspunktet for familien, så er det også ofte stuen, der trænger til en ny gang maling. Hvis du har brug for professionel hjælp til maling af stue, så kommer vi hos Wolmer Gruppen gerne en tur forbi din adresse. Vi maler for både private og erhverv i Holbæk, Nykøbing Sjælland og det øvrige Odsherred samt på hele Vestsjælland.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE MED MALING AF STUE

I forbindelse med maling af stue kan vi blandt andet tilbyde:

Vi maler også gerne resten af dit hjem, hvis du ønsker det, så du får et ensartet udtryk i hele huset eller lejligheden.

VI SIKRER DIG ET FLOT OG PROFESSIONELT SLUTRESULTAT

Vi lægger vægt på altid at levere et flot og ensartet slutresultat i forbindelse med maling af stue såvel som maling af bolig i det hele taget. Ud over at du kan forvente et flot, ensartet og professionelt resultat, når du vælger at lade vores malermester udføre arbejdet, så kan du også altid regne med, at vi bliver færdige til den aftalte tid.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT MALE STUEN? KONTAKT OS OG INDHENT ET TILBUD

Vi maler gerne din stue og resten af dit hjem for dig. Du skal bare kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på maling af lejlighed, hus, stue eller lignende. Vi sikrer dig et flot og professionelt resultat til den aftalte tid, og vi står også til rådighed for dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.