WOLMER GRUPPEN A/S​

Maling af loft udføres af dygtig fagmand

TRÆNGER LOFTET TIL AT BLIVE MALET?

Hvis loftet i din bolig trænger til at blive malet, så står vi hos Wolmer Gruppen klar til at udføre arbejdet for dig. Vi er dit lokale malerfirma i Holbæk, Nykøbing Sjælland og resten af Odsherred samt på hele det øvrige Vestsjælland. Her sikrer vi både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder professionelt malerarbejde med fokus på det gode håndværk.

Vi maler både lofter, når malingen trænger til at blive genopfrisket, når farven skal ændres, og når loftet skal males for første gang i et nybyggeri.

VI MALER ALLE TYPER OVERFLADER

Vi er overfladespecialister, og det betyder, at vi har kompetencerne til at male enhver type overflade. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med maling af loft. Skal du have malet et listeloft eller et gipsloft? Uanset hvad står vi klar til at udføre arbejdet. Vi tilbyder også spartelarbejde, hvis der er behov for det i forbindelse med malerarbejdet

Du kan med stor fordel også vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med maling af vinduer, væggene, paneler og døre samt eventuelt gulv. På den måde kan du få et flot og ensartet resultat på én gang.​

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS TIL DIN MALEROPGAVE

Der er flere fordele ved lige netop at lade os varetage din opgave i forbindelse med maling af loft. Her ønsker vi især at fremhæve følgende:

  1. Vi leverer altid flotte og ensartede resultater
  2. Vi sætter en stor ære i at blive færdige med vores arbejde til tiden
  3. Vi kan varetage store som små opgaver
  4. Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og sparring
  5. Vi lægger vægt på den gode dialog​

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER INDHENT ET TILBUD PÅ MALING AF LOFT

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med maling af loft eller vores øvrige arbejdsområder. Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.