WOLMER GRUPPEN A/S​

Maling af facade for private husejere og erhvervskunder

Trænger facaden på din bygning til en kærlig hånd?

Facaden på en bygning er noget af det første, som man lægger mærke til. Derfor er det for mange vigtigt, at facaden altid fremstår pæn og indbydende. Det gælder både for private husejere, men i høj grad også for virksomheder.

Facadens udseende er dog ikke den eneste grund til at investere i en ny maling af facade. Med facademaling kan du nemlig også opnå den bedst mulige beskyttelse af facaden mod vind og vejr samt fugt, råd og svamp.

Hos Wolmer Gruppen har vi mange års erfaring inden for maling af facade. Vi maler facader for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Holbæk, men også i Nykøbing Sjælland og det øvrige Odsherred.

Derfor skal du vælge os til maling og istandsættelse af din facade

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan vælge at indgå en aftale med os, når facaden på din bygning trænger til en kærlig hånd. Vi er Danmarks førende overfladespecialister, og vi sørger altid for, at du får et både flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat.

Samtidig har vi mange års erfaring inden for vores fag, og vi kan derfor varetage enhver opgave. Vi sørger desuden altid for at overholde alle vores indgåede aftaler om både tid og pris, så du trygt kan regne med os.

Hvad dækker vores facademaling over?

Maling af facade dækker over en række forskellige maleropgaver udvendigt på huset. Vi kan udføre alle former for traditionelt malerarbejde, og det gælder naturligvis også på din facade. 

Vi tilbyder blandt andet følgende former for maling af facade:

  • Maling af murværk
  • ​Maling af træværk
  • ​Maling af døre
  • ​Maling af vinduer

Kontakt os og få beregnet en pris på maling af facade

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på maling af din facade, så kontakt os gerne i dag. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.