WOLMER GRUPPEN A/S​

Maling af døre og karme udføres af specialister

Få et flot resultat når du vælger os til maling af dine døre

Maling af døre kræver stor erfaring, viden og præcision, hvis man ønsker at få et både flot og naturligt resultat. Det kan nemlig være utroligt svært at male døre, hvis man ikke har erfaringen med det. Derfor kan du med stor fordel vælge at lade os hos Wolmer Gruppen udføre arbejdet for dig, hvis du har en eller flere døre i dit hjem eller i din erhvervsbygning, der trænger til at blive malet.

Vi udfører alle former for traditionelt malerarbejde for både private boligejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Vi kører både ud til opgaver i Holbæk, Nykøbing Sjælland og omegn samt hele Odsherred.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag

Vores malerfirma er et familiefirma, der har eksisteret siden 1908. Igennem tre generationer var det familien Wolmer, der drev virksomheden i intet mindre end 99 år. Vi har igennem årene udviklet en række forskellige teknikker, metoder og kursusforløb, der tilsammen gør os til landets førende overfladespecialister.

Du er med andre ord garanteret et flot og langtidsholdbart resultat, når vi skal hjælpe dig med dit malerarbejde. Det gælder, uanset om det er i forbindelse med maling af døre og karme, vinduer eller en helt anden overflade.

Vi overholde alle vores indgåede aftaler

Det er ikke kun vigtigt for os at sikre dig et både flot og professionelt resultat, der kan holde i de næste mange år. Det er også vigtigt for os, at du kan regne med os og den service, som vi leverer. Derfor sætter vi en stor ære i altid at overholde alle vores indgåede aftaler.

Kontakt os og få beregnet en pris på maling af døre

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil koste at få malet dine gamle indvendige eller udvendige døre? Så kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi beregner en skræddersyet pris på maling af døre, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os

Om virksomheden

Wolmer Gruppen er et entreprenørfirma baseret på traditioner og nytænkning.

Vi løser problemer, både forretningsmæssigt og fagligt. Vi er specialister i overfladeentrepriser, renoveringer og byggeentrepriser.